Cum să alegi mobilierul pentru restaurante, cafenele și baruri?

Oamenii îşi doresc să se relaxeze la o cafea bună, cu un prieten drag sau cu cineva din familie la o poveste care să îi scoată din rutina cotidiană. Provocarea antreprenorilor care deţin asemenea locaţii este să ofere un mobilier de terasă care să fie potrivit conceptului spaţiului, dar şi să creeze o atmosferă specială pentru clienţi. Astfel, dacă îţi doreşti să aduci un „aer proaspăt“ locaţiei tale şi vrei să schimbi mesele şi scaunele de exterior, About Office Furniture îţi poate fi alături în acest proiect de revigorare prin produsele pe care vi le oferă pentru mobilierul pentru cafenele, baruri şi restaurante.

Postat 2022-03-21 de 383

Specialiştii noştri sunt alături de tine!

Venirea primăverii şi relaxarea restricţiilor au umplut în ultima perioada cafenele şi barurile. Oamenii îşi doresc să se relaxeze la o cafea bună, cu un prieten drag sau cu cineva din familie la o poveste care să îi scoată din rutina cotidiană. Provocarea antreprenorilor care deţin asemenea locaţii este să ofere un mobilier de terasă care să fie potrivit conceptului spaţiului, dar şi să creeze o atmosferă specială pentru clienţi. Astfel, dacă îţi doreşti să aduci un „aer proaspăt“ locaţiei tale şi vrei să schimbi mesele şi scaunele de exterior, About Office Furniture îţi poate fi alături în acest proiect de revigorare prin produsele pe care vi le oferă pentru mobilierul pentru cafenele, baruri şi restaurante. Dacă eşti în situaţia unui start-up pe această zonă, consultanţii noştri te vor susţine şi ghida pentru a veni cu un concept cu adevărat inovativ care va convinge clienţii să aleagă locaţia dumneavoastră chiar dacă eşti la început de drum.

Mobilierul pentru cafenea trebuie ales după ce deja ai stabilit ce stil și ce tematică vrei să aibă locaţia. Mobilierul este foarte important pentru că trebuie să realizezi un spațiu relaxant, cu canapele sau fotolii / scaune confortabile și care sunt în același timp solide. Nu trebuie însă exagerat în ceea ce privește comoditatea scaunelor, fotoliilor și canapelelor, n-ai vrea să ai clienți care adorm datorită faptului că se simt prea confortabil.

De asemenea, vrei ca mobilierul să aibă o viață îndelungată, ori asta înseamnă că trebuie să fie din materiale de calitate (lemn sau metal). Dacă folosești țesături în amenajarea ta atunci trebuie să alegi țesături groase și rezistente pentru a face față timpului. Ai posibilitatea de a alege tapiţeriile şi finisajele dorite, pentru o mai bună armonizare a pieselor de mobilier cu design-ul interior al cafenelei tale. Nu uita că este mai importantă calitatea decât cantitatea, cu alte cuvinte dacă trebuie să te încadrezi într-un buget este mai bine să ai mai puține mese, dar mai bune din punct de vedere calitativ. În plus, dacă vrei să ai o cafenea prietenoasă, în care să se simtă bine mai multe categorii de clienți, trebuie să ai mai multe tipuri de locuri de așezat (scaune, fotolii, canapele). Scaunele sunt desigur importante atunci când vine vorba despre mobilierul cafenelei, de aceea trebuie să fii atent cum alegi scaunele pentru cafenea. Poate fi potrivită și o canapea sau mai multe, în funcție de spațiul pe care îl ai la dispoziție. Dacă spațiul este mic, iar clienții nu ar trebui să petreacă prea mult timp savurându-și cafeaua, atunci scaunele din lemn, fără tapițerie, ar trebui să fie suficiente. Dacă dimpotrivă, ai un spațiu generos la dispoziție și vrei să încurajezi oamenii să petreacă mai mult timp aici (dacă este vorba despre o cafenea-librărie de pildă) poți opta pentru fotolii confortabile. Regula de bază este aceea că localul trebuie mobilat într-un mod confortabil pentru clienți.

Spre deosebire de cele pentru restaurante, bistro-uri sau fast food-uri, fotoliile şi scaunele pentru cafenele au de regulă proporţii uşor mai mari şi un nivel crescut de confort. Deseori sunt tapiţate cu materiale comode şi culori pastelate sau complementare. Ideea de bază de la care porneşte alegerea unui scaun sau fotoliu pentru cafenea e confortul sporit pentru clienţi, care petrec mai mult timp într-o cafenea decât într-un fast food, spre exemplu.

Mobilierul de cafenea este elementul central din orice tip de spaţiu, menit să atragă curioşii într-un cadru de vis. Astfel, care ar fi premisa pentru o seară deosebită petrecută în interiorul unei cafenele? Confortul sporit încadrat într-o ambianţă caldă îi atribuie cu siguranţă un aer ospitalier oricărui spaţiu. În această idee, pe site-ul nostru poţi găsi diverse modele de fotolii cafenele, canapele şi banchete modulare, scaune cu sau fără braţe, picioare de mese din fontă, scaune din lemn curbat, blaturi din lemn masiv sau furniruite şi mese cu finisaje multiple.

Consultaţi toate ofertele de mobilier pentru cafenea propuse şi alegeţi produsele ce se portivesc cel mai bine spaţiului pe care doriţi să îl decoraţi. Produsele noastre sunt prezentate detaliat pe site si sunt prezente într-o varietate de culori şi modele.

În concluzie, amenajarea cafenelelor și a barurilor se face în funcție de necesitățile clienților, nu de preferințele proprietarilor. Dacă vrei ca oamenii să revină în localul tău, dacă vrei să ai o reputație bună atunci trebuie să creezi o atmosferă plăcută pentru cei care îți trec pragul. Nu este vorba doar de câștiguri așadar, deși și acest lucru este important, cât mai ales de imaginea personală, crearea și întreținerea unui brand. Tocmai de aceea, este necesar să fii cât mai original pentru a crea o atmosferă unică și care te reprezintă. Pentru asta, ai nevoie de inspirație, dar și de specialiști în amenajări interioare, care pot pune în practică ideile tale. Dacă ai nevoie de inspiraţie, vezi produsele noastre de amenajari cafenele. Economiseşte timp şi bani lucrând cu un singur furnizor responsabil de mobilierul din întreaga cafenea.

Recomandările noastre

Meniu

Setări

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Autentificare