Scaune cu dublă funcționalitate pentru spațiul biroului tău!

Sala de meeting găzduiește clienții și potențialii clienți, motiv pentru care trebuie să fie cât mai reprezentativă pentru firmă. În al doilea rând, în acest cadru angajații fac brainstorming și iau cele mai mari decizii, astfel că sala de meeting-uri trebuie să ofere suficientă inspirație și creativitate. Mobilierul potrivit poate face diferența în productivitatea și eficiența întâlnirilor.

Postat în2021-12-14 de 379

Scaune cu dublă funcționalitate pentru spațiul biroului tău!

* Zona de recepție și de meeting sunt spațiile care pot spune aceeași “poveste” a brandului tău!

Sala de meeting găzduiește clienții și potențialii clienți, motiv pentru care trebuie să fie cât mai reprezentativă pentru firmă. În al doilea rând, în acest cadru angajații fac brainstorming și iau cele mai mari decizii, astfel că sala de meeting-uri trebuie să ofere suficientă inspirație și creativitate. Mobilierul potrivit poate face diferența în productivitatea și eficiența întâlnirilor. Mai precis, trebuie să te asiguri că atât masa, cât și scaunele pe care le alegi oferă o atmosferă de egalitate și colaborare.

O sală de meeting trebuie să aibă dimensiunile ideale pentru a permite deplasarea rapidă de la o persoană la alta, dar și libera mișcare în timpul prezentărilor. Astfel, alege scaune cu spătar confortabil și o masă care să favorizeze contactul vizual între interlocutori. În plus, pentru a completa ambianța specifică unui astfel de spațiu cu o notă personală, care să reprezinte compania, poți utiliza mai multe materiale, de exemplu lemnul și sticla.

Alegerea mobilierului pentru sala de meeting poate fi o decizie care să servească atât pentru această zonă, dar și pentru cea de așteptare. Astfel, aceleași scaune de meeting pot fi o opțiune foarte bună și pentru zona de așteptare, iar investiția să fie una optimizată reușind să deservească două spații deosebit de importante pentru companie. Un mobilier identic atât pentru zona de meeting, dar și pentru cea de așteptare va crea un spațiu unitar din punct de vedere cromatic, dar și al unității de amenjare în general.

Scaunele din sălile de ședințe sunt folosite pentru consultații, întâlniri sau ateliere; în aceste medii utilizatorii scriu, citesc, vorbesc, discută și împărtășesc opinii și idei. Scaunele pentru masa de conferință de birou pot fi, de asemenea, folosite ca scaune la recepție pentru a întâmpina oaspeții și vizitatorii. Acest tip de scaune pot avea sanie, cantilever, baza cu 4 picioare sau pivotante dotate cu gas lift cu revenire automată (așa numita auto-aliniere) astfel încât la finalul ședintelor să găsiți toate scaunele ordonate, aliniate în jurul mesei.

Nu orice scaun funcționează bine într-un cadru de conferință. Scaunele pentru zona de așteptare executive și scaunele pentru sala de ședințe ar trebui să aibă mai degrabă „profil redus” în înălțime și să se adapteze bine utilizatorilor de diferite dimensiuni care le frecventează. Cel mai bine este să păstrați scaunele de întâlnire simple, dar confortabile pentru perioade lungi de ședințe și prezentări. Avem o selecție excelentă de scaune de conferință ergonomice, precum și scaune active din care să alegeți. Cine spune că sălile de consiliu nu pot fi distractive și relaxante?!

S-ar putea să vă gândiți că scaunele pentru vizitatori nu sunt la fel de importante ca alte articole de mobilier și nu contează prea mult pentru spațiul dvs. de birou, deoarece nu sunt pentru persoanele care petrec multe ore într-o ședință sau la un training. Când vine vorba de scaune, mai ales în afacerea dvs., confortul este cheia. Părțile dvs. interesate încep să vă judece compania din momentul în care intră în spațiul dvs. de birou. Iar scaunele pentru vizitatori sunt unul dintre primele lucruri care le captează atenția. Primele impresii sunt de o importanță vitală, prin urmare investiția în scaune pentru vizitatori de bună calitate nu este o „risipă de bani”. Ține minte. Oaspeții își observă împrejurimile și scaunele pe care stau, așa că asigurați-vă că păstrați marca consecventă.

Când clienții sau partenerii de afaceri vă vizitează biroul, micile detalii joacă un rol crucial în a le mulțumi. Dacă conduceți o companie inovatoare, alegând scaune pentru vizitatori cu design modern și progresist sau dacă conduceți o companie de consultanță, mediul ar trebui să vă calmeze vizitatorii și să le ofere un sentiment de siguranță. Puteți începe să vă asigurați părțile interesate prin crearea unui mediu plăcut în zona de recepție. Recepția dvs. joacă un rol important în comunicarea imaginii dvs. de brand către oaspeții dvs. Mai mult, scaunele tale îți reiterează și imaginea de marcă. Există câteva lucruri de luat în considerare atunci când vă reproiectați zona de recepție și atunci când alegeți stilul potrivit de scaun pentru vizitatori.

Înainte de a achiziționa mobilierul pentru vizitatori, ar trebui să luați în considerare spațiul disponibil pe care îl aveți în zona dvs. de așteptare cu fluxul de vizitatori. Nu este nimic mai dezamăgitor pentru tine și vizitatorii tăi decât acela de a sta în picioare și de a aștepta la recepție. Înțelegerea dimensiunilor spațiului dvs. în detaliu și cunoașterea fluxului de vizitatori vă va permite să instalați scaunele potrivite care să găzduiască toți vizitatorii dvs. pe parcursul zilei.

În timp ce amenajați sala de așteptare sau mediul de recepție, nu ar trebui să vă fie teamă să exprimați personalitatea brandului dvs. Asigurați-vă că scaunele dvs. pentru vizitatori sunt pe aceeași pagină cu toate celelalte elemente care creează un mediu care merită prezentat. Faceți o primă impresie grozavă în momentul în care vizitatorii dvs. intră în recepție. Mobilizați sala de așteptare și recepția cu scaune confortabile și moderne pentru vizitatori de la About Office Furniture. Răsfoiți o gamă largă de scaune pentru a se potrivi cu aspectul și nevoile biroului dvs.

În cocluzie scaunele din zona de meeting și cele din zona de așteptare au o semnificație deosebită pentru imaginea unei companii. Alegerea acelui tip de scaun va oferi unitate și același grad de confort pentru persoana care de la recepție merge într-o sală unde va participa la o întâlnire sau la un curs. Cu siguranță, că vizitatorii dvs vor aprecia și vor fi încântați de grija de detaliu pe care ați acordat-o în momentul amenjării biroului.

Recomandările noastre
Scaun meeting Ultra: scaun meeting, sezut, spatar si brate din spuma poliuretan consolidata la rece care isi pastreaza densitatea, tapitate cu diverse tapiterii, finisaj diverse culori, pernuta pentru pr...
Vizualizare rapida
Scaun meeting FUN: scaun meeting/vizitator, sezut, spatar si brate din spuma poliuretan consolidata la rece care isi pastreaza densitatea, tapitate cu material textil, piele ecologica sau piele naturala, ...
Vizualizare rapida
Scaun meeting Ulti: scaun meeting, sezut si spatar din spuma poliuretan consolidata la rece care isi pastreaza densitatea, tapitate cu diverse tapiterii, finisaj diverse culori, structura metalica mobila...
Vizualizare rapida

Setări

Meniu

Create a free account to use wishlists.

Autentificare