Termeni și condiții de utilizare

Termeni și condiții de utilizare

1.Definiții

2. Drepturile de proprietate intelectuală

3. Exonerare de răspundere

4.Limita accesului la site

5.Schimbarea termenilor si conditiilor

6.Inregistrarea ca Utilizator

7. Facturare – plați

8. Garanția

9. Politica de retur. Dreptul de retragere

10. Forța majoră

11. Solutionarea conflictelor

Site-ul "productiemobila.ro", este deținut si administrat de societatea ABOUT OFFICE FURNITURE SRL., având următoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare RO 6823979, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/14410/2012, cu sediul social în Aleea Valea Călugărească nr 1, Camera 4, Bl. D5, Sc. G, Et. 4, Ap. 69, Sector 6 România. Tel.: 0757 108 920; E-mail: office@productiemobila.ro.

Accesarea, vizitarea, folosirea, cumpărarea produselor sau rezervarea serviciilor prezentate pe site-ul ”productiemobila.ro” implică acceptarea termenilor și condițiilor prezentate pe acest website. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a website-ului se recomandă citirea cu atenție a acestui material.

Înregistrarea ca utilizator al acestui website reprezintă acordul dumneavoastră implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele prezentate, solicitate sau rezervate.

productiemobila.ro” își rezervă dreptul de a schimba si actualiza în orice moment conținutul acestui site, precum și Termenii și condițiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă.

1. Definiții

Utilizator – orice persoană care vizitează site-ul productiemobila.ro.

Client – persoana fizică / persoana juridică ce efectuează o Comandă.

Produse - orice produs menționat in Comandă, care urmeaza a fi furnizat de către Vânzător, Clientului.

Comandă - un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Client prin care Clientul își exprimă intenția de a achizitiona un anumit Produs și să facă plata acestuia..

Vânzător – societatea ABOUT OFFICE FURNITURE SRL., având urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare RO 6823979, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/14410/2012, cu sediul în Aleea Valea Călugărească nr 1, Camera 4, Bl. D5, Sc. G, Et. 4, Ap. 69, Sector 6 România. Tel.: 0757 108 920; E-mail: office@productiemobila.ro.

Contract - o Comandă confirmată de către Vânzător, prin care Vânzătorul este de acord să vândă și să livreze Produsele, iar Clientul este de acord să achiziționeze, să primească si să facă plata acestor Produse.

Curier – orice persoană de drept public sau privat care prestează servicii de curierat rapid.

2. Drepturile de proprietate Intelectuală

Continutul site-ului "productiemobila.ro": imagini, texte, elemente de grafica web, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate, este integral proprietatea ABOUT OFFICE FURNITURE SRL și este apărat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul ABOUT OFFICE FURNITURE SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare. "productiemobila.ro" si logo-ul "productiemobila.ro"sunt marci inregistrate ale ABOUT OFFICE FURNITURE SRL.

Utilizatorul este obligat să folosească informațiile de pe site-ul "productiemobila.ro" doar în interes personal, fără a avea dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral website-ul, de a-l reproduce parțial sau integral, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata website-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor noastre, fără acordul prealabil și în scris al proprietarului ABOUT OFFICE FURNITURE SRL.

3. Exonerarea de răspundere

ABOUT OFFICE FURNITURE SRL nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la "productiemobila.ro" sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, "productiemobila.ro" fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. ABOUT OFFICE FURNITURE SRL nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

Fără nicio notificare prealabilă, ABOUT OFFICE FURNITURE SRL poate șterge sau adăuga orice informație pe site și poate întrerupe orice activitate sau arhivă din conținutul website-lui.

Produsele comandate online pe ”productiemobila.ro” sunt livrate numai sigilat în ambalaj original de la producător. Pentru unele categorii de produse, acolo unde este cazul, ”productiemobila.ro” își rezervă dreptul de a livra în ambalaj suplimentar cu scopul de a proteja ambalajul original sau chiar produsul în sine.

Se poate întâmpla ca la un moment dat, în dreptul unui produs sau serviciu, să nu fie trecute toate detaliile despre acesta. Acest lucru poate apare în situațiile în care obținerea și prelucrarea datelor despre un produs necesită timp iar datele se introduc treptat. În general, în câteva zile de la introducerea unui nou produs vor fi trecute și toate celelalte detalii despre acesta. Este în interesul nostru să vă prezentăm serviciile și produsele cât mai corect, cu informații cât mai complete și cu imagini cât mai sugestive, acestea având scopul final de a va ajuta la luarea unei decizii corecte. ABOUT OFFICE FURNITURE SRL își rezervă dreptul de a nu oferi nicio garanție că serviciul oferit va fi potrivit cerințelor dumneavoastră sau că serviciul va fi neîntrerupt, sigur și fără erori de orice fel.

ABOUT OFFICE FURNITURE SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site-ul ”productiemobila.ro”, acestea fiind puse la dispozitia ABOUT OFFICE FURNITURE SRL de catre furnizori.

Informatiile incluse pe ”productiemobila.ro” au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice altă informație intră sub incidenta Legii privind dreptul de autor și drepturile conexe, Utilizatorul este rugat să aducă acest fapt la cunoștința Vânzătorului la adresa info@productiemobila.ro, pentru a putea fi luate măsurile legale necesare.

”productiemobila.ro” iși rezervă dreptul de a refuza o comandă sau rezervare dacă se găsește în una din următoarele situații:

 • produsul comandat nu este pe stoc;
 • imposibilitatea obținerii confirmării plății dacă s-a optat pentru varianta plății integrale sau parțiale prin transfer bancar;
 • identificarea unei erori în informațiile pentru produs, inclusiv prețul sau oferta promoțională și produse care au afișate pe site prețuri eronate/derizorii (prețuri pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumpărător cu un nivel mediu de pregătire).
 • clientul manifestă un comportament și limbaj neadecvat (agresiv, licențios, etc.) sau are în istoricul comenzilor livrări refuzate;

4. Limita accesului la site

Utilizatorii site-ului ”productiemobila.ro” pot face comentarii și orice alte comunicări, pot să transmită sugestii, întrebări sau informații, dacă limbajul acestora este civilizat, iar conținutul comunicărilor nu este ilegal, obscen, amenințător, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, nu servește unor campanii de promovare care nu au legatură cu ”productiemobila.ro”, nu sunt e-mailuri în masă ori orice altă formă de spam..

Orice tentativă de acces neautorizat pe site-ul "productiemobila.ro" sau încercare de fraudă vor fi raportate autorităților competente. Orice conflict apărut între ABOUT OFFICE FURNITURE SRL și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de competența instanțelor judecătorești românești. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții, clientul iși asumă în totalitate aceste riscuri.

5.Schimbarea termenilor și condițiilor

ABOUT OFFICE FURNITURE SRL își rezervă dreptul să facă modificări, actualizări privind termenii și condițiile, fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor. ABOUT OFFICE FURNITURE SRL își rezervă dreptul să facă modificări în structura website-ului fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor.

Continuarea folosirii website-ului implică acceptarea modificărilor efectuate.

6. Înregistrarea ca Utilizator

Pentru crearea unui cont pe site-ul "productiemobila.ro", Utilizatorul este obligat să folosească o adresă de e-mail validă. "productiemobila.ro" poate refuza cererea de înregistrare în situațiile în care constată că a utilizat informații neconforme cu realitatea sau folosește serviciile într-un mod neconform cu uzanțele normale.

7. Facturare – plăți

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în Comandă (pentru cazul în care produsele sunt pe stoc). Vânzătorul va emite către Client o factură pentru Produsele și Serviciile livrate, obligatia Clientului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația in vigoare.

Plata se poate face prin transfer bancar sau numerar.

Contractul se consideră încheiat în momentul în care Vânzătorul a livrat produsele , iar Clientul a plătit Produsele.

8. Garanția

Produsele achizitionate din magazinul online "productiemobila.ro" beneficiza de garanție în conformitate cu Certificatul de garanție aferent fiecărui produs.

Pentru a beneficia de garanție, Clientul are urmatoarele obligatii:

 • produsul sa fi fost cumparat de la "productiemobila.ro" si folosit numai in scopul pentru care a fost conceput;
 • sa respecte instructiunile de folosire si sa utilizeze produsul conform instructiunilor impuse de producator;
 • sa pastreze certificatul de garantie si documentul fiscal cu care a cumparat produsul;

Locul prezentarii pentru a putea beneficia de garantie este cel specificat pe Certificatul de garantie. In afara cazului in care este specificat altfel, costul transportului este suportat de Client. Cauze de pierdere a garantiei:

 • avarii sau deteriorari mecanice; expunere excesiva la radiatii solare; lipsa sau modificarea seriei aparatului; modificari ale produsului;
 • defectarea produsa ca urmare a nerespectarii instructiunilor de utilizare, transport, manipulare si instalare prevazute in manualul de utilizare;
 • deteriorarea mecanica provocata prin lovirea aparatului sau deterioarea marcajului cu modelul si seria aparatului;
 • inundarea, incendierea, expunerea la soare, descarcari electrice, modificari sau instalari necorespunzatoare, interventii neautorizate;
 • distrugerea circuitelor interne din cauza socurilor.

"productiemobila.ro" nu ofera garantii Clientilor:

 • in cazul in care produsul achizitionat nu este potrivit cerintelor sau asteptarilor Clientilor;
 • dupa expirarea perioadei pentru care Vanzatorul ofera garantie produsului;
 • in cazul in care inlocuirea produselor sau a componentelor neconforme este imposibil de asigurat, inclusiv ca urmare a lipsei utilajelor sau a tehnologiei aferente.

Toate celelalte prevederi cuprinse in legislatia in vigoare, referitoare la garantarea produselor vandute, sunt valabile. Drepturile Clientilor sunt cele prevazute in legislatia in domeniu.

9. Politica de retur. Dreptul de retragere

ABOUT OFFICE FURNITURE SRL precum și magazinul online "productiemobila.ro" dorește să mulțumească toți clienții, în procent de 100%.

Dacă din anumite motive doriți returnarea unui produs achiziționat online, noi vă returnăm în totalitate suma plătită pentru acel produs, mai putin costul expedierii.

Pentru aceasta trebuie să aplicați pentru procedura de retur a produselor în maxim 30 zile de la recepția acestora.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, ABOUT OFFICE FURNITURE SRL va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 14 zile de la data receptionarii produselor returnate. Suma înapoiată cât și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. De asemenea, suma înapoiată nu include comisioanele aferente viramentului bancar sau a mandatului poștal (daca e cazul).

Condiții de acceptare retur produse:

 • produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (sa aibă etichetele atasate, ambalajul original si documentele care l-au însoțit);
 • produsul trebuie să fie sigilat, fără urme de deschidere;
 • produsul trebuie să fie același cu originalul primit (lot, serie).
 • produsul nu trebuie să prezinte urme care să indice folosirea acestuia.

Adresa de returnarea produselor este:


ABOUT OFFICE FURNITURE SRL

Sos Andronache nr. 201bis, sector 2, București

Tel: 0757 108 920

Pentru orice alte întrebări contactați-ne la: info@productiemobila.ro

10. Forța majoră

Niciuna dintre părțile contractuale nu poate fi trasă la răspundere pentru neexecutarea (total ori parțial) sau executarea cu întarziere a obligațiilor sale, dacă acestea au fost cauzate de forța majoră. Părțile își vor aduce la cunoștiță de îndată cazul de forță majoră și vor lua toate măsurile necesare în vederea limitării consecințelor evenimentului.

Dacă în termen de 15 zile evenimentul de forță majoră nu încetează, părțile au dreptul de a denunța unilateral contractul fără pretinderea de daune-interese.

Forța majoră va fi probată conform legii.

11. Soluționarea conflictelor

SEI nu se face răspunzatoare pentru coletele deteriorate datorită proastei manipulări din partea firmelor de livrare cu care colaborăm, acestea fiind răspunzătoare direct. De la noi, coletele pleacă în cele mai bune condiții. Pentru produsele ale căror colete reprezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, cumpărătorul este rugat să refuze recepția lor.

Contractul va fi guvernat și interpretat în conformitate cu legea română. Orice conflict apărut între ”productiemobila.ro” si Clienți va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care acest lucru nu este posibil, prima cale de soluționare este medierea, în condițiile legii, iar dacă aceasta eșueaza se apelează la instanțele românești competente de la domiciliul Clientului.

Actualizat la 01.12.2019

Meniu

Setări

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Autentificare